Antwerp
Locals

Groepen

Op zoek naar een groepsactiviteit met familie, vrienden of een leuke uitstap met de collega's? Bekijk dan wat we voor jou kunnen doen. Het overzicht is onderverdeeld in kleine groepen, voor een maximum van 15 personen en grote groepen met meer dan 15 personen.

Kleine groepen

Boek een vaste tour

Alle vaste tours kunnen geboekt worden als privé tour and zijn zelfs aanpasbaar. Heb het centrum al gezien? Wij introduceren een nieuwe wijk. Gek op bier, maar je kent de typische bieren? Wij zorgen voor minder bekende bieren.

Combineer een rondleiding met een proeverij of workshop

Elke maand bieden we een pop-up tour dat gewoonlijk bestaat uit een rondleiding en een extra activiteit zoals een workshop of een proeverij. Deze formule is ook altijd mogelijk voor privé groepen.

Op jouw maat

Is there an aspect of the city that you would like know better, but there is no tour for it? Don't worry! We can provide you with a tailor made tour. Want to have a tour about cookies? Done. Want to see multicultural Antwerp? No problem! Your will is our command. Is er een aspect van de stad dat je wil verkennen, maar er bestaat geen tour voor? Niet getreurd! Wij voorzien een tour op maat. Wil je een tour of koekjes? In orde. Wil je het multiculturele Antwerpen zien? Geen prlbeem! Uw wens is ons bevel!

Grote groepen

Natuurlijk kan je als grotere groep dezelfde leuke dingen doen als een kleine groep, maar ook een beetje meer. Wanneer de groep groter is dan 20 personen, zal de groep gesplits worden in kleinere groepen.

Dit kunnen wij aanbieden voor grote organisaties en bedrijven:

Bestel een thematische tour voor je bedrijf

In Antwerpen voor een conferencie of op zoek naar een rondleiding voor je team? Naast de thema's die we aanbieden, kan je delen van de stad tonen die te maken hebben met je sector. Zijn jullie stadsplanners? We introduceren jullie de vele bouwprojecten. Ecologisten? We tonen jullie verschillende ecologische projecten.

Doe een stadsquiz

Perfect voor teambuilding! Vorm teams met je collega's en toon hoeveel je weet over de stad. De gids is je quiz master en neemt je meer naar verschillende plekken in de stad, waar je een vraag moet beantwoorden of een opdracht moet uitvoeren. Het beste team krijgt een klein geschenk.

Boek a tour