Antwerp Locals - Walk tours by locals

Antwerp
Locals

Tours

Vaste tours / Toerist in eigen land

Rondleidingen starten terug vanaf 1 juli. Welkom!


ANTWERP 101
Perfect voor je eerst keer in Antwerpen. Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van Antwerpen en ondek waarom wij zo trots zijn op onze stad. Krijg een mooi overzicht van de hoogtepunten en de vele verhalen die ze te vertellen heeft.

Na de rondleiding van het historische centrum geeft onze ervaren gids met veel plezier tips voor een verdere verkenning en deelt waar je het beste kan eten en drinken in de stad. Kortom, de beste inleiding tot de stad! Groepen zijn beperkt tot 15 personen om het zo persoonlijk mogelijk te houden.

Wat we aanbieden:Praktisch:

Boek een tour


BIER TOUR
België staat bekend voor bier. Het is zelfs zo belangrijk dat het werd opgenomen als erfgoed door UNESCO. Waar wacht je dus op? Doe mee aan een bier tour en kom alles te weten over onze nationale trots.

Dit is is geen gewone kroegentocht, aangezien we met erfgoed te maken hebben, maar een culturele verantwoorde tour! Alle grappen terzijde, heb je altijd al de bieren niet alleen willen proeven, maar er ook iets over willen leren? Vertrek dan met een bierkenner op een tocht door 3 typische Antwerpse kroegen. Bieren inclusief in de prijs, alsook de goede sfeer.

Wat we aanbieden:Praktisch:

Boek een tour


ALTERNATIEVE TOUR
Antwerpen is meer dan alleen mooie architectuur en indrukkende musea. Deze veelzijdige stad heeft een volledige andere zijde die het verkennen waard is. De stad heeft altijd veel soorten mensen aantrokken, met diverse achtergronden, wat zorgt voor een mix van ideeën die van Antwerpen een stad met veel facetten maakt.

Tijdens deze tour ontdek je de subculturen, alternatieve projecten en veel street art. Het is nog niet helemaal Berlijn, maar we zijn goed op weg.

Wat we aanbieden:Praktisch:

Boek een tour


Pop-up tour

Elke maand organiseert Antwerp Locals een pop-tour aan rond een bepaald thema, vaak gelinkt met de tijd van het jaar of gewoon iets dat we absoluut met jullie willen delen. De data worden gewoonlijk gedeeld op Facebook. Houd dus zeker onze pagina in de gaten.

Volg ons op: Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven!