Antwerp Locals - Walk tours by locals

Antwerp
Locals

Tours

Vaste tours / Toerist in eigen land

Rondleidingen starten terug vanaf 1 juli. Welkom!


Stadswandelingen

ZURENBORG
Ontdek de unieke wijk die zelfs locals versteld doet staan. Duik onder in de pracht en praal van deze bijzondere mix van excentrieke huizen en paleizen.

Tijdens deze rondleiding kom je alles te weten over het onstaan van deze wijk, de verhalen die de ronde doen en krijg je heel wat parels van huizen te zien. Na de tour bieden we een drankje aan op de gezellige Dageraadsplaats. Een van de meeste gemoedelijke plekken van onze stad!

Wat we aanbieden:Praktisch:

Boek een tour


BORGERHOUT
Verken de meest veelzijdige wijk van Antwerpen. Borgerhout is een smeltkroes van culturen en ideeën en is de laatste jaren echt booming en dat mag de buitenwereld weten!

We nemen je mee buiten het historische centrum en in de echte volkswijk van Antwerpen op ontdekkingstocht. Kom meer te weten over de veelzijdigheid van deze wijk en alle interessante projecten die hier ontstaan. Na de tour eten we samen een ijsje.

Wat we aanbieden:Praktisch:

Boek een tour


Fietstochten

KASTELENTOCHT
Trek erop uit en verken de omgeving rond Antwerpen op onze kastelentocht! België heeft een groot aanbod aan kastelen en dat is in Antwerpen niet anders. Nu is je kans om er eens een paar de bewonderen met de fiets.

We vertrekken in het centrum van de stad en trekken op verkenningstocht buiten de stad. Onderweg stoppen we langs een enkele kastelen en delen we interessante anekdotes.

Wat we aanbieden:Praktisch:

Boek een tour


FORTENGORDEL
Ga mee op ondekkingstocht rond de stad en verken een deel van de fortengordel die Antwerpen moest verdedigen tijdens oorlog en verken de forten die nu omgevormd zijn tot mooie parken.

Je ontdekt per fiets 2 voormalige forten en komt alles te weten over hun oorsprong en verval alsook verhalen uit vervolgen tijden.

Wat we aanbieden:Praktisch:

Boek een tour


Tours op maat

Ontdek de stad op jouw manier! Kom je met je eigen bubbel en hebben jullie een favoriet thema? Ben je lid van een organisatie en is er een bepaald thema of een stukje Antwerpen dat je graag zou ontdekken? Laat het ons weten en we maken een tour speciaal voor jou!

Dit kan een thematische wandeling door de stad zijn, maar kan ook gecombineerd worden met een een workshop of proeverij. Een tour op maat is mogelijk vanaf 8 personen.

Boek een tour


Pop-up tour

Elke maand organiseert Antwerp Locals een pop-tour aan rond een bepaald thema, vaak gelinkt met de tijd van het jaar of gewoon iets dat we absoluut met jullie willen delen. De data worden gewoonlijk gedeeld op Facebook. Houd dus zeker onze pagina in de gaten.

Volg ons op: Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven!